Zingen & uitwaaien aan zee

Wat mij betreft is er geen fijnere plek dan aan zee door zingen onze longen te vullen met gezonde, zilte lucht. 

Parnassia-aan-Zee nabij Bloemendaal-aan-Zee, Zandvoort en Haarlem.

Verzamelen 15 minuten voor aanvang bij het restaurant.

Speciale zomeraanbieding!

Individueel of met 2 of 3 personen: €40/uur.
Groep: €10 pp ipv €15 pp.

Groepsgrootte: min 4, max 12 personen.

Donderdag of zondag: tussen 11-12 uur. Of maak een andere afspraak.

 Workshop zingen aan zee

We ontmoeten elkaar 15 minuten voor aanvang bij het strandpaviljoen Parnassia aan Zee en lopen naar de mooie plek.

Zingen & bewegen

Na al het binnen zitten van het afgelopen jaar wil ik iets gezonds buiten doen voor iedereen die snakt naar frisse lucht, uitwaaien en muziek. Daarom heb ik voor deze zomer een actie buiten bedacht. 

We spreken af aan zee. Van te voren vertel je mij je favoriete nummer of muziekgenre. Eerst maken we de stem en het lijf lekker los met wat oefeningen. En daarna zingen we erop los!

Mijn intentie: samen een ontspannende tijd 

Dit uurtje is bedoeld als een leuke workshop. Geef het het aan je vriendin of aan je moeder cadeau terwijl ze op vakantie is aan zee. Of geef het jezelf cadeau om er even lekker uit te zijn. Je kunt voor of na de boost van mijn workshop uiteraard zelf verder genieten aan zee.

 

 

Programma
  • korte kennismaking
  • ontspanningsoefeningen
  • samen zingen
Wat neem je mee

Kleding die makkelijk zit. Schoenen die tegen zee en zand kunnen.

Tijdstip

Stuur me een berichtje en we spreken iets af. Op donderdag en zondag hou ik ruimte vrij in mijn agenda. De meeste kans maak je als je minstens een week van te voren contact zoekt.

Review vrije zangvogel
Personeelsuitje

Terugblik op personeelsuitje 

Eind juni genoot Juttersgeluk op het strand van Zandvoort van het jaarlijkse teamuitje. Met veel plezier heb ik een workshop ‘zingen aan zee’ gegeven. Eerst een aanstekelijke meezinger met bewegingen aangeleerd, toen de lat iets hoger en uiteindelijk samen een mooi visserslied gezongen. Wat leuk om te horen dat de jutters nog steeds aan zee zingen.

Open je longen

Op adem komen

Ik heb nog meer in huis. Misschien heb je specifieke ademhalingsklachten die je wilt aanpakken. Als je het me van te voren laat weten, dan bereid ik speciale oefeningen voor. Je kunt me natuurlijk ook aan het einde van de wandeling aanschieten voor een vervolgafspraak, als je in een aantal sessies aan je ademhaling wilt werken.

Specifieke klachten na Corona

“Snel buiten adem, verlies van longcapaciteit, minder reukzin, slecht slapen, aanhoudende problemen met de stembanden”, dit zijn slechts enkele van de post-covid-symptomen die ik vaak hoor. Door met je te zingen en ademhalingsoefeningen te doen, help ik  je graag een stukje op weg. 

Zingen je longen weer gezond!

Mijn zangoefeningen helpen je om je middenrif meer in te zetten voor je ademhaling.  Je zult merken dat je steeds dieper kunt ademhalen en je longen niet meer verkeerd belast. Ook doen we aan zee een oefening om via je neus te ademen in plaats van door je mond. De zilte lucht door je neus zorgt ervoor dat de binnenkomende lucht wordt gefilterd en je slijmvliezen tot rust komen. 

Ja, ik wil zingen aan zee!

13 + 7 =